ППО працювала на півдні та сході України: воїни за добу приземлили понад 10 дронів

Читать на русском
Сили ППО за минулу добу та в ніч на 2 серпня збили 11 ворожих дронів. Безпілотники приземлили на сході та півдні України.
117 окрема механізована бригада

Сили ППО за минулу добу та в ніч на 2 серпня збили 11 ворожих дронів. Безпілотники приземлили на сході та півдні України.

Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ у Telegram.

Росія почала запускати по Україні дрони з фанери: у ГУР розповіли про їх призначенняОкупаційна армія росії почала застосовувати для далекобійних ударів по Україні нові дешеві безпілотники, повідомили у ГУР.

За інформацією військових, за минулу та поточну добу на південному та східному напрямках протиповітряна оборона збила 11 БПЛА різних типів.

Зокрема, на півдні приземлили один «Shahed», два «Supercam», три «Ланцета», а на сході – один «Орлан-10» та чотири БПЛА невстановленого типу.

Нагадаємо, ЗМІ повідомляли, що упродовж липня українські військові запустили більше ударних дронів, ніж окупаційна армія росії. Відтак, за їхніми підрахунками, минулого місяця Україна використала проти росії приблизно 520 безпілотників великої дальності, тоді як ворог атакував українську територію 426 дронами.

До слова, «Агенція оборонних закупівель» уклала угоду з українським виробником на постачання наземних дронів-камікадзе. Таким чином, українське оборонне відомство вперше закупить БПЛА вітчизняного виробництва.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: