Британська розвідка проаналізувала втрати росіян на фронті за липень

Читать на русском
За останні три місяці російська армія зазнавала найбільших втрат на фронті. Проте у липні середньодобові втрати окупантів зменшилися.
vechirniy.kyiv.ua

За останні три місяці російська армія зазнавала найбільших втрат на фронті. Проте у липні середньодобові втрати окупантів зменшилися.

Про це повідомляє британська розвідка.

Які битви на війні проти України стали найкривавішими для російської арміїНа інфографіці – втрати росіян у найкривавіших битвах повномасштабної війни. На півночі Харківської області окупанти могли втратити 20 тисяч людей.

За даними фахівців, середньодобові втрати росіян за останні два місяці впала з понад 1262 на день у травні до 1140 у липні. Та попри це скорочення, останні три місяці були найважчими для російських сил з лютого 2022 року, згідно зі звітом українського Генштабу.

Розвідники зазначають, що зниження середньодобового показника, ймовірно, свідчить про зміцнення позицій російських військ на Харківському напрямку.

«Рівень втрат росії, ймовірно, продовжуватиме перевищувати 1000 осіб на день протягом серпня 2024 року, оскільки Росія продовжує наступальні операції на всій лінії фронту від Харкова на півночі до Роботиного на півдні України», – додають у дописі.

Нагадаємо, втрати російської армії за останню добу становили 1170 осіб, з початку повномасштабного вторгнення в Україну – 581 тисяча 760 осіб.

Тим часом 2 серпня у росії заарештували колишнього заступника начальника тилу 144-ї мотострілецької дивізії Дмитра Пєшкова. Аналітики Інституту вивчення війни вважають, що його арешт пов’язаний з невдачами на фронті в Україні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: