Для боїв у Вовчанську окупанти використовують найманців з Єгипту – ЗСУ

Читать на русском
Російські війська використовують найманців з Єгипту для боїв у Вовчанську Харківської області. Також там ворог активізував повітряну розвідку.
Getty Image

Російські війська використовують найманців з Єгипту для боїв у Вовчанську Харківської області. Також там ворог активізував повітряну розвідку.

Про це повідомляє ОТУ «Харків» у Telegram.

Які битви на війні проти України стали найкривавішими для російської арміїНа інфографіці – втрати росіян у найкривавіших битвах повномасштабної війни. На півночі Харківської області окупанти могли втратити 20 тисяч людей.

За словами військовий, у Вовчанську ворог активізував повітряну розвідку за допомогою дронів і проводить переміщення особового складу. Станом на 4 серпня було відмічено передачу окремих позицій противника від штурмових загонів 4-ї добровольчої штурмової бригади підрозділам 153-го танкового полку 47-ї танкової дивізії у північній частині міста.

До того ж для ведення бойових дій противник залучає іноземних добровольців, зокрема, громадян Єгипту.

Тим часом у районі Глибокого росіяни переміщують та розосереджують особовий склад по бойових позиціях, безуспішно намагаючись атакувати позиції ЗСУ.

Раніше військові розповідали, що ворог основні зусилля концентрує у напрямку населених пунктів Глибоке і Вовчанськ. Та найбільш інтенсивні бої тривають саме у другому населеному пункті.

До слова, британська розвідка повідомляли, що за останні три місяці російська армія зазнавала найбільших втрат на фронті. Проте у липні середньодобові втрати окупантів зменшилися.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: