На Київщині через атаку ракет і дронів пошкоджені житловий будинок, АЗС та офіси

Читать на русском
У Київській області через падіння уламків збитих ракет та дронів пошкоджено багатоквартирний будинок, АЗС, офісну будівлю та будинок лісника.
brovary.net.ua

У Київській області через атаку ракетами та дронами пошкоджено багатоквартирний будинок, АЗС, офісну будівлю та будинок лісника.

Про наслідки розповів керівник ОВА Руслан Кравченко.

У КМВА розповіли подробиці російської ракетної атаки на КиївЗа попередньою інформацією, росія щойно атакувала балістичними ракетами ймовірно Іскандер-М чи KN-23.

Він повідомив, що всі ворожі цілі були збиті силами ППО. Влучань в об'єкти житлової та критичної інфраструктури не було.

Але є пошкодження через падіння уламків збитих цілей: «Станом на 8:00 зафіксовано пошкодження: багатоквартирного будинку – вибито вікна на першому та другому поверсі, де розташовані нежитлові приміщення; двох АЗС – вибиті вікна, посічені фасади; багатоповерхової будівлі з офісними приміщеннями – вибиті двері, вікна, посічений фасад. Також вибуховою хвилею пошкоджено будинок лісника».

Нагадаємо, за інформацією Повітряних сил, росія атакувала Україну 4 балістичними ракетами «Іскандер-М»/KN-23, двома керованими авіаційними ракетами Х-59, а також 16 «шахедами».

У Києві вчора пізно ввечері також працювала ППО, постраждалих та руйнувань у місті немає.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: