Силовики рф заявили про посилення заходів безпеки на Курській АЕС

Читать на русском
Російські силовики посилили заходи безпеки на Курській атомній електростанції на тлі подій у прикордонній зоні.
Фото: росЗМІ

Російські силовики посилили заходи безпеки на Курській атомній електростанції на тлі подій у прикордонній зоні.

Про це заявляє Росгвардія у Telegram.

У США та ЄС відреагували на події у Курській області росіїАмериканська влада та представники Європейського Союзу по-різному відреагували на бої в прикордонні Курської області росії.

«У рамках забезпечення безпеки особливо важливого об'єкта, що охороняється, підрозділи Росгвардії вжили додаткових заходів для захисту Курської атомної електростанції», – зазначено в повідомленні.

Стверджується також, що силовики, Прикордонна служба та Міноборони країни-окупанта наростили сили та засоби «для ефективного вирішення задач з боротьби з диверсійно-розвідувальними групами ЗСУ» у Курській та Бєлгородській областях.

Водночас російські ЗМІ зазначають, що адміністрація АЕС не має плану на випадок бойових дій поряд зі станцією. Керівництво, зокрема, не може відповісти на питання про те, де знаходяться укриття на випадок ракетної небезпеки.

Журналісти додали, що захистом АЕС справді займається Росгвардія, але в охороні залишилися самі жінки. При цьому до станції перекинули зенітні ракетно-гарматні комплекси «Панцир».

Нагадаємо, вчора влада Курської області заявила про нібито спробу ЗСУ прорватися на територію регіону. А сьогодні російські військкори повідомили про захоплення кількох населених пунктів. Україна ці події не коментує.

При цьому російський диктатор володимир путін відреагував на бої в Курській області аж через добу, назвавши їх «масштабною провокацією київського режиму».

ЗМІ також показали супутникові знімки ураженого пункту пропуску «Суджа» в Курській області росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: