Зеленський про поповнення обмінного фонду: минулі три доби були особливо результативними

Читать на русском
Воїни ЗСУ протягом останніх днів змогли взяти в полон досить велику кількість росіян, заявив Зеленський.
Фото: president.gov.ua

Воїни ЗСУ протягом останніх днів змогли взяти в полон досить велику кількість росіян. Це допоможе у визволенні українців із ворожого полону.

Такою інформацією поділився президент Володимир Зеленський під час вечірнього звернення до нації.

Просування вглиб на 35 км: в ISW оцінили ситуацію в Курській областіГеолокаційні знімки і російські заяви вказують на те, що українські сили просунулися на 35 км вглиб Курської області.

«Хочу подякувати тим нашим воїнам та нашим підрозділам, які забезпечують поповнення обмінного фонду – беруть окупанта в полон і цим допомагають звільняти наших людей із російського полону. Це надзвичайно важливо та за минулі три доби – особливо результативно», – наголосив президент.

Він розповів, що сьогодні на засіданні Ставки військово-політичне командування обговорювало «активні дії» Сил оборони.

«Ми працюємо над подальшим обмеженням росії вести цю війну. Зокрема, була доповідь щодо наших далекобійних дронів», – додав Зеленський.

Нагадаємо, вчора у мережі з'явилося відео захоплення в полон російських військових на території Курської області росії. А сьогодні було опубліковано відео з наслідками удару по російській військовій колоні поряд із селом Жовтневе у Рильському районі Курської області.

Увечері воїни Сил оборони України оголосили про взяття під контроль міста Суджа в Курській області росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: