Прикордонники попередили про можливі затримки на одному з КПП на кордоні з Польщею

Читать на русском
Через ремонтні роботи з понеділка, 12 серпня, може бути ускладнений перетин кордону в пункті пропуску Гребенне – Рава-Руська.
facebook.com/zahidnuy.kordon

Через ремонтні роботи з понеділка, 12 серпня, може бути ускладнений перетин кордону в пункті пропуску «Гребенне – Рава-Руська».

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби у Facebook.

З понеділка, 12 серпня, Польща розпочинає ремонтні роботи асфальтного покриття у пункті пропуску «Гребенне - Рава-Руська». Прикордонники зазначають, що це може призвести до затримок на кордоні.

«Заміна покриття може спричинити ускладнення руху та триваліший час очікування, зокрема на в'їзд та виїзд до/з Польщі вантажного напрямку та на легковому напрямку на в'їзд в Україну», – йдеться у дописі.

Ремонт може тривати місяць – до 12 вересня 2024 року. Українців просять врахувати цю інформацію та за можливості обирати інші пункти пропуску.

Нагадаємо, з 5 серпня Польща закрила пункт пропуску на кордоні з Україною поблизу українського переходу Ягодин (польського Дорогуська).

Раніше повідомляли, що на польському кордоні спостерігається збільшення пасажиропотоку на в'їзд до України. У серпні кількість тих, хто в'їжджає, може перевищити кількість тих, хто виїжджає на 10-15 тисяч осіб на день.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: