Білорусь почала перекидати танки до українського кордону

Читать на русском
У неділю, 11 серпня, зранку Білорусь почала перекидати танки до українського кордону – на Гомельський і Мозирський тактичні напрямки.
t.me/modmilby

У неділю, 11 серпня, зранку білоруські танки висунулися в прикордонні райони з Україною.

Про це повідомляє міністерство оборони Білорусі.

У Білорусі погрожують закрити посольство України в МінськуУ МЗС Білорусі після заяв самопроголошеного президента Лукашенка погрожують закрити посольство України в Мінську.

Відомо, що сьогодні зранку підрозділи одного з механізованих з'єднань ЗС Білорусі вже були приведені в готовність. Військові почали перекидати танки на Гомельський і Мозирський тактичні напрямки.

«Військовослужбовці завантажують військову техніку на залізничний транспорт і починають комбінований марш до призначених районів», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, Лукашенко заявив про нібито збиття 9 серпня силами ППО Білорусі кількох ударних дронів, що залетіли з боку України.

10 липня він наказав посилити угруповання військ на Гомельському і Мозирському тактичних напрямках, що межують із Київською та Чернігівською областями.

Керівник Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко вважає, що стягуючи війська та зброю до кордону з Україною, Білорусь намагається допомогти росії у війні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: