Росія заявила про масований нічний обстріл трьох областей

Читать на русском
У росії заявили про масовану нічну атаку 11 серпня на Курську, Воронезьку та Бєлгородську області.
Укрінформ

У росії заявили про масовану нічну атаку 11 серпня на Курську, Воронезьку та Бєлгородську області.

Про це пише губернатор Воронезької області Олександр Гусєв, в.о. губернатора Курської області Олексій Смирнов та губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков.

Відомо, що у Курській області ППО нібито збила ракету, яка згодом впала на житловий будинок. Поруч загорілися припарковані авто. Наразі відомо про 13 постраждалих, двоє з них перебувають у важкому стані.

Крім цього, система ППО цієї ночі збила у Воронезькій області 15 БПЛА. Постраждалих, за даними місцевої влади, немає. Проте пошкоджень зазнали адміністративна будівля, комунальний об'єкт і приватні будинки.

У Бєлгородській області безпілотники атакували місто Шебекіно. Одна багатоповерхівка загорілася, у двох приватних будинках вибило скло. Частина міста залишилася без електропостачання.

Нагадаємо, окупанти ввели режим контртерористичної операції на території Курської, Брянської та Бєлгородської областей рф через нібито загрозу з боку України.

10 серпня стало відомо, що за даними російської влади із прикордонних районів Курської області евакуювали вже понад 76 тисяч жителів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: