Українські артилеристи знищили укриття окупантів на Харківщині – відео

Читать на русском
На Вовчанському напрямку артилеристи прикордонної бригади «Гарт» знищили укриття російської піхоти та замаскований транспортний засіб.
Фото: ДПСУ

На Вовчанському напрямку артилерія бригади «Гарт» знищила укриття російської піхоти та замаскований ворожий транспортний засіб.

Про це повідомляє ДПСУ.

У ДПСУ розповіли, чи фіксують додаткові сили ворога біля кордону з СумщиноюРечник ДПСУ Андрій Демченко повідомив, що розширення зони активних бойових дій у напрямку Сумської області не фіксують, однак залишається високий рівень обстрілів.

«Прикордонники у складі Сил оборони України продовжують успішно виконувати бойові завдання зі знищення особового складу та техніки російсько-окупаційних військ, що вдерлися й на північ Харківщини», – йдеться у повідомленні.

Зазначають, що днями артилерійські розрахунки прикордонної бригади «Гарт» завдали чергових ударів по позиціях противника, в яких, зокрема, переховувались загарбники. Прикордонникам-артилеристам у тісній взаємодії з аеророзвідниками вдалося знищити ворожі укриття з піхотою та замаскований транспортний засіб.

На Вовчанському напрямку артилерія бригади «Гарт» знищує окупантівПресслужба ДПСУ

Нагадаємо, нещодавно аеророзвідка Держприкордонслужби на Південному напрямку знищила ворожу станцію зв'язку за допомогою FVP-дрона.

Також легіонери Головного управління розвідки України атакували схованку та укріплення російських окупантів на кордоні з Сумською областю. Ворога помітили та знищили оператори тактичної групи «Афіна».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: