У Генштабі ЗСУ підтвердили атаку на чотири російські аеродроми

Читать на русском
Генштаб ЗСУ офіційно підтвердив атаку на російські аеродроми у ніч на 14 серпня. Основними цілями були склади паливно-мастильних матеріалів та авіаційних засобів ураження.
Фото: Getty Images

У Генштабі ЗСУ офіційно підтвердили атаку на чотири військові аеродроми у рф в ніч на 14 серпня.

Про це йдеться на сторінці Генштабу у Фейсбуці.

З'явилися супутникові знімки наслідків атаки на російський аеродром «Саваслейка»На супутникових знімках з наслідками атаки на аеродром Саваслейка видно пошкодження сховища летовища, а також сліди від пожежі.

«У ніч на 14 серпня підрозділи Повітряних сил та Сил спеціальних операцій Збройних Сил України спільно зі Службою безпеки України і Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України, атакували чотири аеродроми у Воронезькій, Курській та Нижньогородській областях рф», – йдеться у повідомленні.

Зазначають, що було уражено військові летовища «Халіно», «Саваслєйка», «Борисоглєбськ» та «Балтимор».

Відомо, що на цих аеродромах базується армійська авіація, винищувачі-бомбардувальники Су-34, винищувачі Су-35 та інша військова авіаційна техніка противника.

«Основними об’єктами ураження були склади паливно-мастильних матеріалів та авіаційних засобів ураження. Результати атаки уточнюються», – підсумували в Генштабі.

Нагадаємо, в ніч на 14 серпня українські далекобійні дрони завдали ударів по російських військових аеродромах у Воронежі, Курську, Борисоглібську та селі Саваслейка.

Супутники зафіксували пожежі на аеродромі «Саваслейка». За попередньою інформацією, горіли склади пально-мастильних матеріалів.

Раніше також публікували наслідки нічної атаки українських дронів на військовий аеродром «Борисоглібськ» у Воронезькій області рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: