На підконтрольних територіях Курської області створено військову комендатуру – Сирський

Читать на русском
Україна створила військову комендатуру на підконтрольних територіях Курської області росії. Її очолив генерал-майор Едуард Москальов.
Фото: t.me/osirskiy

Україна створила військову комендатуру на підконтрольних територіях Курської області росії.

Про це повідомив головком ЗСУ Олександр Сирський під час засідання Ставки верховного головнокомандувача.

Лубінець пояснив, для чого Україні створювати військові комендатури на КурщиніВлада України розглядає варіант зі створенням військових комендатур на території Курської області росії. Такі органи можуть допомогти як військовим, і місцевому населенню.

Він розповів, що комендатуру було створено для підтримки правопорядку та забезпечення першочергових потреб населення. Новостворену структуру очолив генерал-майор Едуард Москальов.

«З початку поточної доби наші війська на окремих напрямках просунулися від 500 метрів до 1,5 км. Відбили три атаки противника і продовжують ведення наступальних дій», – повідомив Сирський.

Нагадаємо, вчора Сирський доповів президенту Зеленському про завершення пошуку та знищення противника в російській Суджі.

«Слово і діло» пропонує подивитися, які соціально-економічні показники демонструє Курська область порівняно з іншими російськими регіонами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: