Сирський доповів Зеленському про зміцнення позицій українських сил у Курській області

Читать на русском
Володимир Зеленський заслухав доповідь Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського про зміцнення позицій українських сил у Курській області та розширення стабілізованої території.
president.gov.ua

Володимир Зеленський заслухав доповідь Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського про зміцнення позицій українських сил у Курській області та розширення стабілізованої території.

Про це йдеться у Facebook-дописі президента України.

Курська область серед інших регіонів росії: головні цифриЩо відомо про Курську область росії – населення, площа, середня зарплата, економічні показники.

Відомо, що 17 серпня Сирський доповів про Торецький та Покровський напрямки. За його словами, за добу там відбулися десятки російських штурмів, проте ЗСУ контролюють ситуацію.

Другим питанням, що розглядали під час доповіді, стала операція в Курській області. Зеленський відзначив, що станом на сьогодні є поповнення обмінного фонду для нашої держави. Також стало відомо про зміцнення позицій українських сил на Курщині та розширення стабілізованої території.

Наразі українська влада працює над забезпеченням дій зброєю та сильними рішеннями.

«Працюємо над новими пакетами підтримки для нашої держави від партнерів. Визначаємо пріоритетні пункти. Головне – обмеження російського наступального потенціалу і наша далекобійність. Готуємо відповідні доручення українським дипломатам», – додав Зеленський.

Нагадаємо, Україна створила військову комендатуру на підконтрольних територіях Курської області росії. Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець заявляв, що такі органи можуть допомогти як військовим, і місцевому населенню.

Тим часом The Washington Post із посиланням на власні джерела писав, що Україна та росія цього місяця мали провести таємні перемовини щодо припинення ударів по енергетиці та енергетичній інфраструктурі, проте наступ у Курській області зірвав цей план.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: