Зеленський розповів, скільки ракет, бомб та дронів випустила росія по Україні цього тижня

Читать на русском
Цього тижня російські війська вдарили по Україні понад 40 ракетами різних типів, 750 керованими авіаційними бомбами і 200 ударними БПЛА.
president.gov.ua

Цього тижня російські війська вдарили по Україні понад 40 ракетами різних типів, 750 керованими авіаційними бомбами і 200 ударними БПЛА.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський.

За його словами, росія завжди знає, куди б’є своїми ракетами та бомбами, і це свідомий та цілеспрямований терор. Відтак від 12 по 18 серпня ворог випустив 40 ракет різних типів, 750 керованих авіаційних бомб та 200 ударних БпЛА різних типів по українських містах і селах.

«За такий терор окупант має відповідати перед судом та історією і вже відповідає перед силою наших воїнів. Усіх тих українців і українок, які повертають справедливість, які знищують окупанта й захищають наші позиції. Саме так захищають, як потрібно для збереження української незалежності й досягнення наших завдань», – наголосив президент.

Нагадаємо, 18 серпня росіяни двічі намагалися завдати балістичного удару по Києву. У Київській області зафіксовано руйнування приватних будинків та чотирьох авто, а також електромережі внаслідок ворожої атаки.

В ніч на 18 серпня Сили оборони України збили вісім російських ударних безпілотників типу «Shahed» і п'ять ракет.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: