ЗСУ вночі вдарили по комбінату «Кавказ» в Ростовській області рф – Генштаб

Читать на русском
Українські захисники здійснили атаку на комбінат Кавказ у ніч на 18 серпня. Там зберігалися нафта та нафтопродукти, які постачалися також і для потреб окупаційної армії.
фото: Еспресо

У ніч на 18 серпня українські захисники завдали удару по важливому об'єкту для російських окупаційних військ. ЗСУ атакували комбінат «Кавказ» у Ростовській області.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Зазначається, що українські захисники здійснили атаку на комбінат «Кавказ» у ніч на 18 серпня. Згідно з інформацією Генштабу, там зберігалися нафта та нафтопродукти, які постачалися також і для потреб окупаційної армії.

«Зафіксовано щонайменше два осередки займання на території об’єкта. Детальніша інформація щодо наслідків ураження уточнюється», - йдеться у повідомленні.

Завдання виконано силами й засобами Головного управління розвідки Міністерства оборони України у взаємодії зі Збройними силами та іншими складовими Сил оборони України.

Варто зазначити, що комбінат «Кавказ» є російським державним підприємством та входить до структури «Росрезерву». Комбінат розташований у місті Пролетарськ Ростовської області.

Як відомо, у Ростовській області рф сьогодні вночі, 18 серпня, внаслідок ударів безпілотників сталася пожежа на нафтовому об'єкті. На місці атаки виникла велика пожежа - горять резервуари з дизпаливом.

Нагадаємо, ЗСУ знищили міст через річку Сейм біля села Зване, що у Курській області.

Також у російському Воронежі у ніч проти 14 серпня пролунала серія вибухів внаслідок атаки безпілотників та роботи ППО. При цьому відбиття повітряної атаки відбувалося на фоні запусків салюту у місті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: