Окупанти атакували Херсон безпілотниками, поранено цивільних

Читать на русском
Сьогодні через атаку російського безпілотника у Дніпровському районі Херсона постраждали двоє людей.
Ілюстративне фотоНацполіція

У неділю, 18 серпня, в Дніпровському району Херсона внаслідок атаки російського безпілотника зазнали поранень двоє мирних мешканців.

Про це пресслужба Херсонської ОВА повідомляє у Telegram.

«Через атаку ворожого безпілотника у Дніпровському районі Херсона постраждали двоє людей. 61-річна жінку з вибуховою та черепно-мозковою травмами, а також пораненням ноги шпиталізували до лікарні», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у результаті російської атаки 40-річний чоловік дістав вибухову травму та поранення обличчя. Йому медики надали допомогу на місці. Від госпіталізації постраждалий відмовився.

Як відомо, від сьогоднішнього ранкового обстрілу Мирнограда на Донеччині загинула жінка, ще одна місцва мешканка дістала поранення.

Нагадаємо, минулої доби, 17 серпня, внаслідок російських обстрілів на Донеччині загинули двоє мирних жителів, а ще восьмеро дістали поранення різного ступеню важкості.

Також сьогодні вранці, 18 серпня, російські окупаційні війська атакували селище Степанівка Херсонської області. Внаслідок обстрілів було поранено мирного жителя.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: