Рф перекинула у Курську область 5 тис. бійців з інших ділянок фронту – ISW

Читать на русском
Росія через операцію ЗСУ у Курській області змушена була передислоковувати туди сили з інших ділянок фронту.
Укрінформ

Росія через операцію ЗСУ у Курській області змушена була передислоковувати туди сили з інших ділянок фронту.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни.

Курська область серед інших регіонів росії: головні цифриЩо відомо про Курську область росії – населення, площа, середня зарплата, економічні показники.

Відзначають, що російські війська перекинули додаткові сили до Курської області з першого тижня українського вторгнення і, ймовірно, передислокували у регіон загалом понад 5 тисяч військовослужбовців.

Зокрема, у Курській області було помічено бригаду «П’ятнашка» з так званої ДНР та інші підрозділи з Донецької області, а також підрозділи 200-ї мотострілецької бригади, яка протягом останніх місяців воювала поблизу Часового Яру. Також про розгортання своїх підрозділів у Курській області заявив батальйон «Тигр» 155-ї окремої морської піхотної бригади, що раніше виконував завдання поблизу Вовчанська Харківської області.

«Українська операція у Курській області продовжує змушувати росію передислоковувати свої війська з інших ділянок фронту, і, ймовірно, наступні етапи бойових дій на території рф вимагатимуть збільшення кількості особового складу та матеріальних засобів у цьому регіоні», – додають аналітики.

Тим часом у російських пабліках намагаються з’ясувати, чи було знищено третій і останній міст через річку Сейм у Глушківському районі Курщини.

Перший міст українські військові знищили 16 серпня.

18 серпня, у росії повідомили, що у Курській області ЗСУ пошкодили другий міст через річку Сейм. Командувач Повітряних Сил ЗСУ підтвердив ураження мосту та опублікував відео бойової роботи українських бійців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: