На Курщині знищили понтонну переправу через Сейм: супутникові знімки

Читать на русском
Окупанти звели понтонну переправу через річку Сейм у Глушковському районі Курської області на місці знищеного моста. Однак її також знищили.
Getty Images

Окупанти звели понтонну переправу через річку Сейм у Глушковському районі Курської області на місці знищеного моста. Однак її також знищили.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Відомо, що журналісти проаналізували супутникові знімки, зроблені 19 серпня системою NASA FIRMS й зазначили, що понтонної переправи через Сейм, зведеної російськими військовими неподалік зруйнованого українськими військовими мосту, більше не видно.

Поряд із місцем, де була понтонна переправа, видно дим, ймовірно, від вибуху.

Згодом блогер і волонтер Сергій Стерненко опублікував відео з вибухом після прильоту FPV-дрона, зняте, за його словами, в районі тієї самої понтонної переправи.

Нагадаємо, вчора у російських пабліках намагалися з’ясувати, чи було знищено третій і останній міст через річку Сейм у Глушківському районі Курщини.

Відзначимо, що українські військові 16 серпня під час операції на території рф завдали ударів по мосту в Глушківському районі Курської області. За даними ЗМІ, після ударів ЗСУ впав один з прольотів мосту.

18 серпня, у росії повідомили, що у Курській області ЗСУ пошкодили другий міст через річку Сейм. Командувач Повітряних Сил ЗСУ підтвердив ураження мосту та опублікував відео бойової роботи українських бійців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: