У рф вибухнула ще одна цистерна на нафтобазі, яка палає третю добу

Читать на русском
У місті Пролетарськ Ростовської області на нафтобазі, яка палає вже третю добу, вибухнула ще одна цистерна.
Фото: росЗМІ

У місті Пролетарськ Ростовської області на нафтобазі вибухнула ще одна цистерна. Російські рятувальники не можуть ліквідувати пожежу вже третю добу.

Про це повідомляють губернатор Ростовської області Василь Голубєв та російські Telegram-канали.

Удар по «країні-бензоколонці»: які російські НПЗ та нафтобази атакували безпілотникиГеографія ударів безпілотниками по російських НПЗ та нафтобазах у 2024 році – на інфографіці.

Місцеві пабліки опублікували відео, де видно момент вибуху чергової цистерни на нафтобазі в Пролетарську. За попередньою інформацією, ніхто не постраждав.

При цьому супутникові знімки свідчать, що дим від пожежі в Пролетарську вже наближається до Ростова, відстань між містами - близько 150 кілометрів.

Водночас, губернатор області стверджує, що для гасіння пожежі залучили два пожежні потяги, які забезпечують водопостачання. Також на прилеглу територію російські літаки Іл-76 двічі скидали воду.

Нагадаємо, нафтобаза була атакована вранці 18 серпня. Згідно з інформацією Генштабу ЗСУ, там зберігалися нафта та нафтопродукти, які постачалися також для потреб окупаційної армії.

Джерела у розвідці наголосили, що атака була здійснена за допомогою дронів-камікадзе українського виробництва.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: