Росіяни готуються до виборів у тимчасово окупованому Криму – ЦНС

Читать на русском
Влада рф планує проведення місцевих виборів у тимчасово окупованому Криму 8 вересня. Ворог усіма силами намагається збільшити явку серед переселенців.
Фото: ЦНС

Росіяни планують провести місцеві вибори до фейкових органів самоврядування у тимчасово окупованому Криму.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Довоєнні економічні показники: як жилося Донбасу та Криму до приходу росіїДонецьк, Луганськ, Сімферополь до російської агресії – якими були бюджети міст, державні субвенції та середні зарплати.

Проведенння так званих виборів планується 8 вересня.

«Наразі росіяни формують списки з філіалів кремлівської ради громадських діячів на ТОТ Херсонщини та Запоріжжя, які поїдуть спостерігачами. Тобто, їх задачею буде допомагати Кремлю «легалізовувати» виборчий процес», – зазначають у ЦНС.

Додають також, що окупаційна адміністрація проводить бесіди з переселенцями у Криму, аби ті голосували у Криму за своїми посвідками на проживання. Таким чином ворог планує збільшити явку. Крім цього, голосування буде обов’язковим серед військових.

У ЦНС закликають жителів тимчасово окупованого Криму ігнорувати так звані вибори та повідомляти про спостерігачів та членів виборчих дільниць.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялось, що українські партизани встановили стеження за військовою базою рф у Криму.

А раніше поблизу населеного пункту Чорноморське в окупованому Криму бійці спецпідрозділу ГУР «Group 13» за допомогою ударного дрону MAGURA V5 знищили чергове судно російських окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: