Партизани провели розвідку біля Кримського мосту: деталі

Читать на русском
Партизани провели розвідку біля Керченського мосту в анексованому Криму та розповіли про посилення його захисту окупантами.
Getty Images

Партизани провели розвідку біля Керченського мосту в анексованому Криму та розповіли про посилення його захисту окупантами.

Про це повідомляє у Telegram-каналі партизанський рух «Атеш».

Як часто Україна завдає ударів по російських військових об'єктах в окупованому КримуЗ якою регулярністю відбуваються атаки на військові об'єкти росіян в окупованому Криму – на інфографіці.

За їхніми словами, російські окупанти прискорено зміцнюють захист моста системами ППО та баржами у зв'язку з активністю ЗСУ на фронті.

Відтак вздовж конструкції почали виставляти баржі у два ряди, а по всьому периметру ведуться роботи з вбивання паль для зведення нової огорожі.

«Всі ці заходи спрямовані на захист моста від можливих атак БЕКів. В останні дні на міст було перекинуто додаткові системи ППО, а також обладнано мобільні пункти протиповітряної оборони», – додають партизани.

Раніше повідомляли, що росіяни після переміщення з Криму корабельного угруповання почали використовувати для захисту Керченського мосту авіацію.

Нагадаємо, начальник ГУР МО України Кирило Буданов розповідав, що рф захопила Кримський півострів для того, щоб перетворити його на величезну військову базу і контролювати більшу частину південного узбережжя України. Однак, ракети великої дальності ATACMS можуть зрештою зруйнувати Кримський міст.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: