Партизани розвідали базу ППО росіян у тимчасово окупованому Криму

Читать на русском
Агент партизанського руху АТЕШ розвідав базу окупантів на мисі Фіолент, яка забезпечує повітряну оборону Севастополя.
Фото: АТЕШ

Партизанам вдалося провести розвідку військової бази повітряної оборони на території тимчасово окупованого Севастополя.

Про це повідомляє партизанський рух АТЕШ.

Як часто Україна завдає ударів по російських військових об'єктах в окупованому КримуЗ якою регулярністю відбуваються атаки на військові об'єкти росіян в окупованому Криму – на інфографіці.

«Наш агент розвідав базу на мисі Фіолент, яка забезпечує повітряну оборону Севастополя. У ході розвідки визначили структуру та порядок роботи військової частини. На території було помічено різні комплекси протиповітряної оборони, зенітно-ракетні комплекси та вивантаження установок РЕБ і РЕР», – йдеться у повідомленні.

Зазначають, що завдяки зібраним даним, партизанам тепер відомо, як і де розміщуються системи протиповітряного захисту у Севастополі. Ця інформація має ключове значення для планування подальших дій.

Нагадаємо, нещодавно партизани виявили спостережні пости на узбережжі Севастополя у тимчасово окупованому Криму. Агент АТЕШ розвідав узбережжя та виявив пост, з якого ведеться спостереження за морем у районі Севастопольської бухти.

Також раніше повідомлялось, що українські партизани знищили важливий логістичний вузол окупантів у Донецьку. Відомо, що агент партизанського руху «АТЕШ» підпалив релейну шафу на залізниці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: