Українські партизани знищили важливий логістичний вузол окупантів у Донецьку

Читать на русском
Агент партизанського руху АТЕШ підпалив релейну шафу на залізниці, що проходить через весь Калінінський і Будьонівський райони тимчасово окупованого Донецька.
Фото: ЦНС

Українське підпілля продовжує вміло завдавати ударів по ворожих позиціях. Цього разу партизани знищили логістичний вузол окупантів у Донецьку.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

У ВМФ рф закінчились офіцерський та сержантський склади морпіхів – партизаниВорог вичерпав запаси особового складу морської піхоти. Нині росіяни намагаються створити підзрозділи наново та набрати військових.

Відомо, що агент партизанського руху «АТЕШ» підпалив релейну шафу на залізниці, що проходить через весь Калінінський і Будьонівський райони тимчасово окупованого Донецька.

«Цей відтинок залізничного сполучення у бік Торецька та Прогресу слугує для російських окупантів логістичним хабом для підвезення боєприпасів, військової техніки та особового складу», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно партизанський рух «Атеш» зафіксував прихований штаб російської Федеральної служби безпеки у тимчасово окупованій Ялті. На території закладу партизани зафіксували до 50 людей та близько 15 машин співробітників спецслужби.

А перед цим партизани провели розвідку російського заводу «СІБМАШ» у Тюмені. Він займається ремонтом артсистем.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: