Кабмін продовжив дію пільгового тарифу на газ для населення і виробників тепла

Читать на русском
Кабінет міністрів ухвалив рішення про продовження спеціальної пільгової ціни на газ для виробників тепла та побутових споживачів.
Фото: t.me/Denys_Smyhal

Кабінет міністрів під час засідання 23 серпня ухвалив рішення про продовження спеціальної пільгової ціни на газ для виробників тепла та побутових споживачів.

Про це повідомила пресслужба уряду.

Скільки природного газу споживає та видобуває УкраїнаУкраїна не наростила суттєво власний видобуток газу, натомість скоротила споживання у декілька разів. Більше – на інфографіці.

Рішення діятиме до 30 квітня 2025 року. Це означає, що до кінця наступного опалювального сезону ціна на газ для населення становитиме 7,96 грн/куб.

«Жодного дня не минає без рішень, роботи та підготовки до опалювального сезону. Ця зима буде дуже складною. Незважаючи на ремонти та відновлення 24/7, у нас все ще залишається дуже багато пошкоджених об'єктів енергетики», – додав прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Нагадаємо, що у квітні Кабмін продовжив пільгову ціну на газ до 31 серпня цього року. Також повідомлялося, що уряд створив штаб підготовки до наступного опалювального сезону.

Раніше стало відомо, що мешканці трьох областей зможуть одержати в якості гуманітарної допомоги скраплений газ у балонах.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: