У Вовчанську уже декілька місяців росіяни заблоковані на агрегатному заводі – ЗСУ

Читать на русском
На агрегатному заводі у Вовчанську Харківської області аже декілька місяців залишаються заблоковані російські військові.
Getty Image

На агрегатному заводі у Вовчанську Харківської області аже декілька місяців залишаються заблоковані російські військові.

Про це повідомив речник оперативно-тактичного угруповання «Харків» Віталій Саранцев в етері телемарафону.

«Їх наступ провалився»: президент озвучив втрати армії рф на Харківському напрямкуПід час наступу на півночі Харківської області окупаційні війська росії втратили вбитими приблизно 20 тисяч людей.

Для виконання завдань логістики окупанти використовують безпілотники. Зокрема, так відбувається на заблокованій ділянці у районі Вовчанська, тобто на агрегатному заводі.

Саранцев відзначив, що на заводі вже декілька місяців перебуває російський підрозділ, проте вони заблоковані українськими військами. Проте точну кількість військових, які залишаються на заводі, у ЗСУ не називають

«На самому початку там було близько 40 військовослужбовців. Вони там зазнають втрат. Є у них і загиблі, і поранені. Є поранені лежачі, є поранені ті, які можуть спроможні вести бій. Певна кількість їх там залишається, точну цифру я не можу сказати з певних міркувань», – додав речник.

Нагадаємо, 10 серпня військові повідомляли, що загарбники перегрупували штурмові загони у Вовчанську й готуються до атак.

Також писали, що російські війська використовують найманців з Єгипту для боїв у місті.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: