У Telegram прокоментували затримання Павла Дурова

Читать на русском
Telegram вперше офіційно прокоментував затримання засновника соцмережі Павла Дурова. Там запевняють, що йому нічого приховувати.
Фото: Getty Images

У Telegram вперше прокоментували затримання Павла Дурова та заявили, що йому нічого приховувати.

Про це повідомляють в офіційній заяві месенджера.

Скільки користувачів у Telegram у світі та наскільки він популярний у порівнянні з іншими месенджерамиУ середньому користувач Telegram проводить у додатку 2 години 54 хвилини на місяць. Найбільшим ринком додатку є Індія. Більше – на інфографіці.

У коментарі йдеться про те, що Telegram дотримується законів ЄС, включаючи «закон про цифрові послуги» — його модерація відповідає галузевим стандартам і постійно вдосконалюється.

Також у Telegram заявляють, що Павлу Дурову нічого приховувати, і він часто подорожує Європою.

«Абсурдно стверджувати, що платформа чи її власник несуть відповідальність за зловживання цією платформою. Майже мільярд користувачів у всьому світі використовують Telegram як засіб спілкування та як джерело важливої ​​інформації. Ми чекаємо якнайшвидшого вирішення цієї ситуації. Telegram з вами», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, засновника Telegram росіянина Павла Дурова затримали французькі спецслужби в паризькому аеропорту Ле Бурже.

А згодом засновник соцмережі Х Ілон Маск закликав звільнити затриманого у Франції Павла Дурова та запустив у мережі відповідний тег.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: