МОН продовжило терміни вступної кампанії до магістратури через ранкову атаку

Читать на русском
Міністерство освіти продовжило терміни вступної кампанії до магістратури через повітряну тривогу у понеділок вранці.
Depositphotos

Міністерство освіти і науки оприлюднило низку оновлень про терміни вступної кампанії до вузу на магістратуру, а також до закладів фахової передвищої освіти.

Про це повідомляється на сайті МОН у понеділок, 26 серпня.

Росія сьогодні випустила по Україні понад 100 ракет і дронів – ЗеленськийУкраїна з партнерами має нарешті дійти спільного збиття російських ракет і дронів, заявив Зеленський.

«Зокрема, продовжено термін виконання вимог до зарахування на бюджет для вступників на магістратуру — до 18:00 27 серпня. Відповідну можливість уже реалізовано в ЄДЕБО. Також для них ще на один день — з 27 на 28 серпня — переноситься кінцевий термін зарахування на бюджет», – йдеться у повідомленні міністерства.

Також до 27 серпня продовжено можливість переведення на вакантні місця бюджету вступників до закладів професійної передвищої освіти на основі повної загальної середньої освіти (11 класів).

«Відповідне рішення ухвалено через повітряну тривогу та наслідки ракетних обстрілів енергетичної інфраструктури України 26 серпня», – пояснили у відомстві.

Нагадаємо, сьогодні вночі та вранці росія завдала комбінованого удару по Україні ракетами та дронами. Згодом окупанти знову атакували дронами Київ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: