Зеленський назвав загальну кількість постраждалих і загиблих після нічної атаки рф

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський повідомив, що під час нічної атаки рф загинули 4 людини, 16 постраждали.
фото ДСНС

Під час масштабної нічної атаки росії на Україну ворог застосував понад 90 повітряних цілей, включаючи дрони та ракети, загинуло 4 особи, 16 постраждали.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський у Telegram. Він також опублікував фоторятувальні операції.

Удар по готелю у Кривому Розі: під завалами можуть перебувати ще двоє людейУ Кривому Розі двоє загиблих та п'ятеро поранених внаслідок удару по готелю. Доля ще двох людей невідома, ймовірно, вони під завалами.

«Триває рятувальна операція на місцях влучань і падінь уламків в областях України, які були цієї ночі під російською атакою. Усі служби залучені, відбувається розбір завалів. На жаль, незважаючи на результативну роботу нашої протиповітряної оборони, четверо людей загинули та 16 постраждали», – написав Зеленський.

За його словами, всього ворог застосував проти мирного населення та інфраструктури понад 90 повітряних цілей: 81 «шахед», а також крилаті, балістичні та аеробалістичні ракети.

Президент пообіцяв, що Україна «обов'язково відповість росії на цей та всі інші удари».

Нагадаємо, армія рф вночі завдала удару по готелі «Аврора» у Кривому Розі, де, як повідомлялося, знаходилося багато цивільних. Внаслідок ракетного удару загинули двоє людей (жінка і чоловік), п'ятеро отримали поранення. Під завалами можуть залишатися ще двоє осіб.

Загалом сили ППО сьогодні збили 5 ракет із 10 ракет, а також 60 шахедів з 81.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: