Окупанти вдарили по готелю у Кривому Розі, де перебувало багато цивільних (доповнено)

Читать на русском
Ворог поцілив балістикою у готель в Кривому Розі. У той момент там перебувало багато цивільних. Попередньо, внаслідок атаки одна загибла і четверо поранених.
t.me/okoo_ua

У Кривому Розі Дніпропетровської області під час повітряної тривоги пролунали звуки вибухів. Окупанти влучили по готелю «Аврора», там перебувало багато цивільних. Попередньо, внаслідок атаки - одна загибла і четверо поранених.

Про це повідомляють місцеві Тelegram-канали.

Загарбники вдарили по готелю у Краматорську, постраждали іноземні журналістиВнаслідок обстрілу готелю у Краматорську постраждали двоє іноземних та один український журналіст.

Як відомо, перед атакою Повітряні сили ЗСУ попередили про загрозу застосування балістичного озброєння з Криму.

Перші вибухи проллунали 25 серпня приблизно о 23:20.

«Новини погані, конкретика після відбою. Всі вже на місці. Рятувальні та медичні служби рятують людей», – повідомив голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Пізніше стало відомо, що ворог поцілив балістикою у готель в Кривому Розі. У той момент там перебувало багато цивільних. Попередньо, є жертви та поранені.

Згодом у Дніпропетровській ОВА підтвердили удар по цивільному об'єкту.

«Через атаку понівечений цивільний об'єкт. Попередньо, одна загибла і четверо поранених. Під завалами можуть бути люди», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що внаслідок ранкової атаки на Україну загинули 7 осіб, ще майже 50 постраждали.

За даними ЗСУ, росіяни застосували вранці більше сотні ракет різних типів і близько сотні «шахедів» – загалом 236 засобів нападу.

Під удар потрапили 15 областей України. За даними ЗМІ, ця комбінована атака на Україну стала для російської військової машини найдорожчою за весь час повномасштабного вторгнення.

Окрім цього, минулої доби ворог накрив вогнем Нікопольщину, в результаті чого є загиблий і поранені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: