Внаслідок ранкової атаки на Україну загинули 7 осіб, ще майже 50 постраждали – ДСНС

Читать на русском
Рятувальники ДСНС завершили аварійно-пошукові роботи на всіх локаціях ранкового російського обстрілу. Жертвами удару стали 7 людей.
Фото: ДСНС

Рятувальники ДСНС завершили аварійно-пошукові роботи на всіх локаціях ранкового російського обстрілу.

Про це йдеться у Facebook-акаунті відомства.

Три найбільш масовані повітряні атаки на Україну: порівнянняПорівняння трьох масованих обстрілів України – 24 лютого 2022 року, 29 грудня 2023-го та сьогодні, 26 серпня.

Співробітники ДСНС, серед іншого, завершили розбір аварійних конструкцій пошкодженого п'ятиповерхового житлового будинку у Луцьку.

«Загалом, внаслідок атаки по Україні загинуло 7 людей (з яких 2 померли у лікарні) та 47 постраждало, у тому числі 4 дітей 2014, 2017 та 2024 р.н.» – вказано у повідомленні.

У ДСНС додали, що загалом загасили 22 пожежі, також врятовано двох людей. Наслідки атаки ліквідували близько 740 рятувальників.

Нагадаємо, за даними ЗСУ, росіяни застосували вранці більше сотні ракет різних типів і близько сотні «шахедів» – загалом 236 засобів нападу.

Під удар потрапили 15 областей України. За даними ЗМІ, ця комбінована атака на Україну стала для російської військової машини найдорожчою за весь час повномасштабного вторгнення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: