У Краматорську під завалами знайшли тіло британського журналіста

Читать на русском
З-під завалів зруйнованої у Краматорську будівлі готелю деблоковано тіло громадянина Великої Британії, який загинув під час російської ракетної атаки.
facebook.com/don.gp.gov.ua

Внаслідок нічного ракетного удару російських військ по готелю в Краматорську загинула людина. При цьому стало відомо, що це журналіст із Великої Британії.

Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура у Facebook.

Як відомо, спочатку начальник Краматорської МВА Олександр Гончаренко заявив, що рятувальники знайшли під завалами тіло загиблого.

Згодом місцева прокуратура підтвердила, що з-під завалів зруйнованої у Краматорську будівлі готелю деблоковано тіло громадянина Великої Британії, який загинув під час російської ракетної атаки.

У прокуратурі повідомили, що поранення різного ступеня тяжкості отримали шестеро людей, з яких 4 журналістів.

«24 серпня 2024 року, о 22:35, російські війська вдарили по місту, ймовірно, ракетою «Іскандер-М». Під прицілом окупантів опинився житловий квартал, де на території зруйнованого готелю дістали тілесні ушкодження четверо журналістів іноземного медіа 38, 40, 41 та 46 років. Чоловіки отримали мінно-вибухові травми, забій головного мозку, перелом ноги, контузії, різані рани і забої тіла. Крім того, травмувались 32 та 34-річна містянки, які на момент ворожої атаки перебували у своїх оселях», - йдеться у повідомленні.

Раніше ми повідомляли, що під час атаки на Краматорськ постраждали журналісти з України, США та Великої Британії. Згодом стало відомо, що поранення отримала також польська журналістка Моніка Андрушевська, яка проїжджала автомобілем поруч з місцем удару.

Міністерство закордонних справ України закликає світ засудити російський обстріл Краматорська, внаслідок якого постраждали іноземні журналісти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: