У Генштабі підтвердили удари по двох нафтобазах рф та артилерійському складу

Читать на русском
Генштаб підтвердив завдання ударів по російських нафтобазах у Ростовській та Кіровській областях, а також по польовому артилерійському складу у Воронезькій області.
Фото: Радіо Свобода

Генеральний штаб ЗСУ підтвердив, що вночі 28 серпня було завдано удару по нафтобазі «Атлас» у Ростовській області росії.

Як йдеться у повідомленні пресслужби, завдання було виконане підрозділами Сил спеціальних операцій та ГУР у взаємодії з іншими складовими Сил оборони.

З'явилися нові відео палаючої нафтобази в Ростовській областіУ Ростовській області після нічної атаки дронів продовжує горіти російська нафтобаза. Пожежа масштабна.

«Внаслідок ураження виникла пожежа на території вертикальних резервуарів об'єкту. Відомо про залучення пожежних поїздів до ліквідації наслідків займання», – зазначили у Генштабі.

Крім цього, ударів було завдано по нафтобазі «Зеніт» у Кіровській області та польовому артилерійському складу угруповання російських військ «Захід» у Воронезькій області. Інформація про наслідки уточнюється, додали у Генштабі.

Нагадаємо, відео палаючої нафтобази «Атлас» можна переглянути тут. Вчора пізно ввечері там прогримів сильний вибух.

Крім того, у Ростовській області все ще горить нафтобаза у місті Пролетарськ, атакована ще вночі 18 серпня.

Раніше «Слово і діло» проаналізувало, як удари по російській нафтопереробній інфраструктурі вплинули на обсяги переробки нафтопродуктів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: