У Ростовській області на палаючій нафтобазі вибухнула ще одна цистерна – ЗМI

Читать на русском
У росЗМI повідомили про вибух чергової цистерни на палаючій нафтобазі. Пожежу у Пролетарську не можуть загасити уже четверту добу.
Фото: росЗМI

У ніч на 22 серпня у місті Пролетарськ Ростовської області на нафтобазі вибухнула ще одна цистерна. Пожежу на нафтобазі не можуть загасити уже четверту добу.

Російські НПЗ продовжують палати: чи впливає це на обсяги переробкиЯк впливають атаки українських дронів на російські НПЗ на переробку нафти – на інфографіці.

Про це повідомляють росЗМI.

В соцмережах пишуть про потужний вибух, який пролунав у ніч на 22 серпня у Пролетарську Ростовської області рф.

У ЗМI повідомляють, що ймовірно на палаючій нафтобазі вибухнула ще одна цистерна.

Пожежу на нафтобазі у Пролетарську Ростовської області рф гасять уже четверту добу поспіль.

Увечері 20 серпня губернатор Ростовської області Василь Голубєв заявив, що загрози поширення вогню на території нафтобази, що горить, на житлові будинки в Пролетарську немає.

До гасіння пожежі залучені літаки Іл-76 та два пожежні потяги. Наразі в медустановах Ростова та Петербурга перебувають 13 постраждалих пожежників.

Нагадаємо, нафтобаза була атакована вранці 18 серпня. Згідно з інформацією Генштабу ЗСУ, там зберігалися нафта та нафтопродукти, які постачалися також для потреб окупаційної армії.

Джерела у розвідці наголосили, що атака була здійснена за допомогою дронів-камікадзе українського виробництва.

А у вівторок, 20 серпня, на нафтобазі вибухнула ще одна цистерна. Супутникові знімки свідчать, що дим від пожежі в Пролетарську вже наближається до Ростова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: