За голову Антимонопольного комітету внесли заставу

Читать на русском
На рахунок антикорупційного суду надійшли понад 30 млн грн коштів, внесених як запобіжній захід за очільника спеціального органу.
фото: «Слово і діло»

За голову Антимонопольного комітету Павла Кириленка внесли 30,28 млн грн застави, визначені як запобіжний захід Вищим антикорупційним судом.

Про це на питання журналіста «Слово і діло» повідомили у ВАКС.

«28 серпня за підозрюваного голову Антимонопольного комітету України внесли 30,28 млн грн застави, визначені як запобіжний захід», – сказала керівниця відділу комунікацій суду Олеся Чемерис.

Як відомо, антикорупційний суд відмовився взяти під варту Кириленка і відпустив його під 30,28 млн грн застави. На нього також поклали наступні обов'язки: прибувати на першу вимогу; повідомляти про зміну місця проживання; не відлучатися з Києва без дозволу; утримуватися від спілкування зі свідками; здати на зберігання закордонні паспорти та носити електронний браслет.

Нагадаємо, НАБУ і САП повідомили про підозру голові АМКУ Павлу Кириленку. За версією слідства, у 2020–2023 роках вказана особа, обіймаючи посаду керівника Донецької обласної державної адміністрації, набула 21 об'єкт нерухомого майна та 1 люксовий автомобіль шляхом реєстрації права власності на родичів своєї дружини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: