Нардеп від «Слуги народу» потрапив у ДТП під Києвом

Читать на русском
Народний депутат від Слуги народу Ігор Копитін у середу, 28 серпня, потрапив у ДТП на трасі Київ-Одеса.
Фото: sluga-narodu.com

Народний депутат від «Слуги народу» Ігор Копитін у середу, 28 серпня, потрапив у ДТП на трасі Київ-Одеса.

Про це повідомляє Українська правда.

Скільки людей загинули та травмувалися у ДТП на українських дорогах за десять роківВ Україні за десять років сталося майже 249 тисяч ДТП із загиблими та постраждалими. Статистика за роками – на інфографіці.

За даними журналістів, аварія сталася вчора о 23:31 у місті Біла Церква – на 78 км автодороги М-05 Київ-Одеса у напрямку Києва.

У Нацполіції зазначають, що 33-річний водій Toyota не впорався з керуванням та скоїв наїзд на бетонну перешкоду.

«Водія та його пасажира, яким виявився чинний народний депутат України, госпіталізували до лікарні. У водія попередньо діагностували переломи хребта, руки та травму голови. Пасажира позашляховика також госпіталізовано з підозрою на перелом хребта та травму голови», – зазначено в повідомленні.

У Нацполіції також додали, що слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило тілесне ушкодження, що потерпів середньої тяжкості).

Нагадаємо, нещодавно на Хмельниччині в ДТП потрапив пасажирський автобус з дітьми, є загиблі.

А до цього на трасі Київ – Чоп на Львівщині зіткнулися мікроавтобус та автопоїзд, водії загинули. Попередньо водій мікроавтобуса виїхав на зустрічну смугу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: