У Бєлгороді пролунали вибухи, повідомляють про загиблих

Читать на русском
Ввечері 30 серпня у російському Бєлгороді пролунали вибухи. Місцева влада повідомляє про роботу сил ППО. Відомо про 5 загиблих.
Фото ілюстративне: соцмережі

У рф повідомляють про вибухи та пожежу у Бєлгороді внаслідок нібито української атаки. Також уже відомо про 5 загиблих внаслідок ударів.

Про це повідомляє місцева влада та російські Telegram-канали.

За словами місцевих жителів, у Бєлгороді пролунали щонайменше 5 вибухів. Заявляють також про роботу сил ППО.

«Над Бєлгородом і Бєлгородським районом спрацювала наша система ППО - збито кілька повітряних цілей на підльоті до міста», – заявив губернатор області В'ячеслав Гладков.

Станом на цю хвилину кількість загиблих у Бєлгороді зросла до 5.

За словами місцевої влади, від отриманих поранень одна жінка та четверо чоловіків померли на місці до приїзду швидкої допомоги.

Крім цього, поранено 37 мирних жителів, із них 6 дітей. У тяжкому стані семеро дорослих та троє дітей. Усіх постраждалих доставлено до медичних закладів Бєлгорода.

Публікують також відео із наслідками атаки.

Нагадаємо, у ніч на середу, 28 серпня, у Ростовській області країни-агресора після гучних вибухів виникли пожежі на двох нафтобазах, зокрема, на нафтобазі «Атлас».

Згодом у мережі з'явилися нові відео палаючої нафтобази в Ростовській області.

А у ніч на 30 серпня в тимчасово окупованому Криму прогриміли вибухи у районі аеродрому «Кіровське» та біля міста Джанкой.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: