У деяких областях рф вночі пролунали вибухи: повідомляють про атаку дронами і ракетами

Читать на русском
В Брянській та Ростовські областях рф вночі лунали вибухи через начебто атаку із застосуванням безпілотників та ракет.
Ілюстративне фотоvarta1.com.ua

У ніч проти 21 серпня в Брянській та Ростовські областях рф працювали сили та засоби протиповітряної оборони через начебто атаку із застосуванням безпілотників та ракет.

Про це повідомляють російські Telegram-канали.

У рф заявляють, що дронова атака по Брянщині почалася ще з пізнього вечора у вівторок. А вже вночі у середу пролунали вибухи у деяких районах області, зокрема у самому Брянську. Голосно було також у Брянському, Навлінському та Погарському районах.

Згідно зі словами брянського губернатора, спочатку силами ППО пізно ввечері був збитий один безпілотник літакового типу, а вночі він додав, що начебто були ліквідовані сім дронів в області протягом години.

Крім того, російський чиновник заявляє, що постраждалих та руйнувань немає.

При цьому, районі міста Новошахтинськ Ростовській області у ніч проти 21 серпня сталася потужна пожежа. В регіоні перед цим працювала ППО через начебто ракетну атаку.

Як йдеться у повідомленні губернатора регіону Василя Голубєва, близько години ночі на заході Ростовської області силами та засобами ППО начебто була збита ракета.

«За попередніми даними, внаслідок падіння уламків жертв та руйнувань немає», - заявив губернатор.

Водночас, місцеві Telegram-канали опублікували відео про сильну пожежу в районі міста Новошахтинськ після нібито відбиття ракетної атаки в області.

Також у російських пабліках розповіли, що вибух у Новошахтинську був досить сильний. А уламки нібито збитої внаслідок роботи ППО ракети впали недалеко від житлових будинків, внаслідок чого сталася «вогняна НС» біля міста.

Нагадаємо, у ніч на 21 серпня Москву атакували безпілотники. У міському окрузі Подольськ російська ППО нібито відбила атаку безпілотників, які летіли на столицю країни-агресора.

А вчора ввечері у місті Пролетарськ Ростовської області на нафтобазі вибухнула ще одна цистерна. Російські рятувальники не можуть ліквідувати пожежу вже третю добу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: