Президент розповів, скільки дронів, ракет та авіабомб рф випустила по Україні за тиждень

Читать на русском
За минулий тиждень російські війська атакували Україну понад 160 ракетами різних типів, застосували 780 КАБів та 400 дронів.
president.gov.ua

За минулий тиждень російські війська атакували Україну понад 160 ракетами різних типів, застосували 780 КАБів та 400 дронів.

Про це повідомив у Telegram президент України Володимир Зеленський.

За його словами, лише впродовж тижня росія застосувала проти українців понад 160 ракет різних типів, 780 керованих авіаційних бомб, 400 ударних БПЛА різних типів. Відтак на думку президента, цілком справедливо, щоб українці могли відповідати на російський терор саме так, як необхідно, щоб його зупинити.

«Щоб дати повний захист та убезпечити наші міста від цієї агресії, потрібно більше підтримки для української справедливої відповіді. Рішення щодо далекобійних ударів по місцях запуску ракет із Росії, знищення російської військової логістики, спільного збиття ракет і дронів», – заявив Зеленський.

Нагадаємо, у ніч на 1 вересня російські війська застосували проти України балістичну ракету «Іскандер-М» із Курської області та одинадцять ударних БПЛА типу «Shahed-131/136» із мису Чауда – Крим.

Тим часом за добу 31 серпня на фронті відбулося 183 бойових зіткнення, найбільше – на Покровському, Курахівському та Куп'янському напрямках.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: