Ракетний удар по Харкову: кількість постраждалих зросла

Читать на русском
Росіяни завдали ракетного удару по Харкову з території Білгородської області. Нині відомо про трьох постраждалих внаслідок атаки.
Фото: Суспільне

Росія завдала удару ракетою «Гром-Е1» з Су-34 з території Білгородської області по Слобідському району Харкова. Внаслідок атаки постраждало троє людей.

Про це Суспільному повідомив начальник управління Харківської обласної прокуратури Спартак Борисенко.

За його словами, ракета влучила у проїжджу частину поряд з багатоповерховим житловим будинком. У будинку повністю зруйноване скління, також пошкоджені автівки, промислові будівлі, адміністративні приміщення.

«Раніше така ракета вже використовувалась по Харкову. Бойова частина вказаної ракети складає 315 кг. Дальність польоту може досягатися до 120 км. Ця ракета потужніша та точніша за ФАБ-500», — зазначив Борисенко.

Крім того, стало відомо щонайменше про трьох постраждалих внаслідок російського удару. Наймолодшій постраждалій — 13 років.

Нагадаємо, ввечері 31 серпня у Харкові пролунав вибух. Внаслідок влучання у Слобідському районі Харкова є пошкодження житлових будинків та іншої цивільної інфраструктури. Також повідомлялося про двох постраждалих.

А 30 серпня росіяни вдарили по Харкову авіабомбами, одна з них впала на багатоповерхівку в Індустріальному районі. Крім того, прильоти були зафіксовані ще на чотирьох локаціях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: