Зросла кількість травмованих внаслідок ракетного удару по багатоповерхівці у Харкові

Читать на русском
Станом на вечір суботи, 31 серпня, кількість травмованих цивільних у Харкові зросла до 99 людей.
фото: ДСНС

Кількість постраждалих і поранених від російського удару по багатоповерхівці у Харкові у п'ятницю, 30 серпня, зросла до 99 людей.

Про це повідомляє пресслужба Харківської обласної прокуратури у Telegram.

«Станом на 19:30 кількість травмованих зросла до 99 людей. За медичною допомогою звернулась 48-річна жінка, яка постраждала внаслідок ворожого авіаудару по Київському району м. Харкова 30 серпня», - йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією прокуратури, одна з потерпілих отримала вибухову травму, перебуваючи за місцем свого проживання, яке знаходиться неподалік епіцентру обстрілу.

Нагадаємо, 30 серпня росіяни вдарили по Харкову авіабомбами, одна з них впала на багатоповерхівку в Індустріальному районі. Крім того, прильоти були зафіксовані ще на чотирьох локаціях. Станом на ранок 31 серпня стало відомо, що кількість постраждалих у Харкові становить 97 людей. У місті оголосили траур за загиблими внаслідок масштабного удару.

Також російські окупанти у суботу, 31 серпня, завдали удару по цивільній інфраструктурі у Харківській області, кількість постраждалих становить десять мешканців. Згодом стало відомо про двох загиблих цивільних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: