Кількість постраждалих внаслідок обстрілу Черкаської Лозової знову зросла

Читать на русском
Під час ворожого обстрілу села Черкаська Лозова на Харківщині постраждали 10 людей, з них двоє дітей.
Нацполіція

У результаті російського обстрілу села Черкаська Лозова у суботу, 31 серпня, що спричинив загибель двох людей, кількість постраждалих збільшилася до десяти.

Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов на сторінці у Telegram.

Як зазначається, внаслідок сьогоднішньої атаки загинуло двоє цивільних.

«Уточнена інформація щодо загиблих та постраждалих внаслідок обстрілу у с. Черкаська Лозова. Загинули дві жінки: одну - вилучили з-під завалів, інша - померла у авто швидкої», - йдеться у повідомленні.

Згідно зі словами Синєгубова, під час ворожого обстрілу села Черкаська Лозова на Харківщині постраждали 10 людей, з них двоє дітей.

Нагадаємо, що російські окупанти у суботу, 31 серпня, завдали удару по цивільній інфраструктурі у Харківській області, кількість постраждалих становить вісім мешканців. Згодом стало відомо про двох загиблих цивільних.

Як відомо, країна-агресор вкотре атакувала житлові будинки на Донеччині. Внаслідок російського обстрілу Часового Яру в суботу, 31 серпня, загинули щонайменше п'ятеро цивільних.

30 серпня росіяни вдарили по Харкову авіабомбами, одна з них впала на багатоповерхівку в Індустріальному районі. Крім того, прильоти були зафіксовані ще на чотирьох локаціях. Станом на ранок 31 серпня стало відомо, що кількість постраждалих у Харкові становить 97 людей. У місті оголосили траур за загиблими внаслідок масштабного удару.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: