Місто обстрілюють цілодобово: у МВА розповіли про ситуацію в прифронтовому Мирнограді

Читать на русском
У Мирнограді Донецької області спостерігається складна ситуація на тлі наступу рф. Місто обстрілюється як вдень, так і вночі.
Фото: t.me/VadymFilashkin

У Мирнограді на Донеччині спостерігається складна ситуація на тлі російського наступу. Місто обстрілюється як вдень, так і вночі.

Про це заявив виконувач обов'язків голови Мирноградської МВА Юрій Третяк у коментарі порталу «Громадське радіо».

«Обстановка дуже складна»: в ОВА розповіли про пріоритетні цілі ворога на ДонеччиніОкупаційна армія росії, як і раніше, намагається прорвати лінію оборони на Донеччині. В пріоритеті у ворога захоплення двох міст.

«Вчора вночі і вдень були обстріли. Є влучання в адміністративні будівлі та у промислові об’єкти. Крім ударів з РСЗВ, тривають також артилерійські обстріли південно-східної частини міста, а також удари FPV-дронами», - сказав чиновник.

Він додав, що кількість людей у ​​місті поступово зменшується – зараз їх менше ніж чотири тисячі. Разом з тим, у Мирнограді залишаються 17 дітей.

Найскладніша ситуація фіксується у південно-східній частині міста – там уже два тижні немає світла та води. Крім того, у Мирнограді закриті всі банки та великі магазини.

«Торгівлі в місті майже немає. Хіба що стихійна. Приїжджають люди з ближніх сіл і щось там продають. Великі мережеві магазини вже не працюють. Продовжують працювати кілька невеличких магазинчиків. Вони допродують свій товар і теж будуть закриватися», – резюмував Третяк.

Нагадаємо, сьогодні британська розвідка повідомила, що окупаційна армія росії протягом останнього тижня прискорила просування до міста Покровськ, яке розташоване лише за 9 кілометрів від Мирнограда.

Також повідомлялося, що у Мирнограді з понеділка, 19 серпня, діє 20-годинна комендантська година.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: