Ворог хоче виснажити ППО: у КМВА прогнозують нові удари рф по Києву

Читать на русском
Київ залишається пріоритетною ціллю для росіян, тому очікується, що ворог продовжить атакувати столицю ракетами та дронами.
Фото: МВС

Київ залишається пріоритетною ціллю для росіян, тому очікується, що ворог продовжить атакувати столицю ракетами та дронами.

Про це заявив речник Київської міської військової адміністрації Михайло Шаманов в інтерв'ю РБК-Україна.

Внаслідок ракетного удару по Києву пошкоджено Ісламський центр та мечеть – фотоУ Києві ракетним ударом пошкоджено будівлю Ісламського культурного центру та його мечеті, повідомив голова Меджлісу.

Він підкреслив, що ключова мета росії зараз - виснажити систему ППО навколо столиці, щоб в подальшому вразити об'єкти інфраструктури, адмінбудівлі, а також західні комплекси ППО.

У зв'язку з цим у КМВА очікують, що окупанти будуть бити по Києву як дронами, так і завдаватимуть комбінованих ударів.

«Прогнозуємо, що атаки будуть продовжуватися. Тому ще раз скажу про безпеку – життя і здоров'я українців це найголовніше що у нас є», – сказав Шаманов.

Нагадаємо, по Києву вранці били крилатими та балістичними ракетами. Внаслідок обстрілу постраждали троє людей, уламки впали у шести районах столиці.

А в ніч на суботу, 31 серпня, у Києві чотири рази оголошували повітряну тривогу через атаку російських військ. ППО ліквідувала всі ворожі дрони.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: