У Кабміні та Офісі президента цього тижня готуються кадрові ротації – ЗМІ

Читать на русском
У Кабміні та ОПУ вже до кінця тижня очікується радий кадрових перестановок, деякі чиновники отримають нову посаду.
kmu.gov.ua

В українському уряді цього тижня очікуються кадрові перестановки. Також нові призначення можуть бути і в ОПУ.

Про це з посиланням на джерела у парламенті повідомляє РБК-Україна.

Які кадрові перестановки Зеленський провів у керівництві ЗСУ, Міноборони та СБУ під час великої війниЯкі кадрові зміни Зеленський провів у вищому військовому та військово-політичному керівництві під час повномасштабної війни.

Зокрема, як повідомляється, нинішні глави Мінкультури, Мінветеранів та Мінспорту можуть бути призначені вже міністрами.

«Також на вакантну посаду голови Мінрегіону можуть призначити заступника голови ОПУ Олексія Кулебу, а керівника «Нафтогазу» Олексія Чернишова – на посаду голови Мінінфраструктури», – пише видання.

Крім того, також обговорюється можливий відхід Ростислава Шурми з посади заступника голови Офісу президента. Його місце може посісти нинішній керівник Мінстратпрому Олександр Камишин.

За даними джерела, втратити свої посади можуть глави МЗС, Мін'юсту, Мінекології, а також віцепрем'єрка з питань реінтеграції Ірина Верещук.

На Банковій обговорення та рішення щодо кадрів буде прийнято сьогодні. Завтра відбудеться засідання фракції Слуга народу, на якому його оголосять депутатам, та відбудеться серія звільнень у Кабміні. Нових міністрів Верховна рада може призначити цього четверга.

Нагадаємо, 1 серпня Зеленський після наради зі Шмигалем анонсував кадрові рішення на рівні уряду. У липні президент відреагував на чутки про відставку Шмигаля та можливі кадрові зміни в Кабміні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: