Рф вдарила ракетами по інституту у Полтаві: понад 40 жертв, багато людей під завалами

Читать на русском
Російська армія сьогодні вдень випустила дві балістичні ракети по інституту в Полтаві, загинули десятки людей і є поранені.
АрміяInform

Російські війська сьогодні нанесли ракетний удар по одному з навчальних закладів Полтави. Відомо про 41 загиблого та 180 постраждалих. Люди опинилися під завалами.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський та пресслужба Міноборони України.

Наймасштабніші теракти росіян в Україні під час великої війниНа інфографіці – найкривавіші теракти росіян під час великої війни. Окупанти продовжують тероризувати українців ракетними та дроновими атаками.

За даними Міноборони, ворог застосував дві балістичні ракети. Було влучання по території навчального закладу та сусідньої лікарні у Полтаві.

«Була частково зруйнована одна з будівель Інституту звʼязку. Люди опинилися під завалами. Багатьох вдалося врятувати. Більш ніж 180 людей поранені. На жаль, багато загиблих. Станом на цей час відомо про 41 загиблого», – написав Володимир Зеленський.

У Міноборони уточнили, що часовий проміжок між тривогою і прильотом смертельних ракет рф був настільки коротким, що застав людей в момент евакуації до бомбосховища.

«Частково зруйнована одна з будівель інституту, багато людей опинились під завалами. Завдяки злагодженій роботі рятувальників та медиків вдалося врятувати 25 осіб, з яких 11 деблоковано з-під завалів», – йдеться у повідомленні.

Наразі рятувальники продовжують роботу. За словами Зеленського, він доручив провести детальне розслідування чергового злочину рф.

Нагадаємо, сьогодні вночі росіяни атакували Дніпро та Запоріжжя. Є загиблий та поранені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: