У Кривому Розі зросла кількість постраждалих від удару рф по готелю

Читать на русском
У Кривому Розі вже шестеро постраждалих від російського ракетного удару, троє з них у лікарні. Пошкоджено 57 багатоквартирних будинків.
t.me/vilkul

Внаслідок ракетної атаки на Кривий Ріг постраждали шестеро людей. Троє поранених перебувають у лікарні, серед яких 10-річна дитина.

Про це у середу вдень повідомив голова Ради оборони міста Олександр Вілкул у Telegram.

«На жаль, вже шість постраждалих внаслідок ранкового ворожого ракетного удару по центру міста - 58-річну жінку госпіталізували з переломом. Таким чином у лікарні перебувають троє постраждалих, одна з яких дівчинка 10 років. Вони у стані середньої тяжкості, медики надають їм усю необхідну допомогу», – написав Вілкул.

За його словами, за уточненою інформацією через ворожий удар у місті пошкоджено вже 57 багатоквартирних будинків. Проводяться поквартирні та подомові обходи.

У 103 школі продовжує працювати Штаб допомоги. Бригади комунальників та керуючих допомагають мешканцям постраждалих будинків.

Нагадаємо, по Кривому Розі вранці 4 вересня було завдано ракетного удару, було влучання по готелю в центрі міста. Раніше було відомо про 5 поранених.

Також уночі росія атакувала Львів. Там 7 загиблих та понад 60 постраждалих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: