Стали відомі правила перших дебатів між Трампом та Гарріс

Читать на русском
Американський телеканал ABC News оприлюднив правила дебатів між Камалою Гарріс та Дональдом Трампом, які відбудуться вже 10 вересня.
Колаж 24 каналу

Телеканал ABC News опублікував правила, які регулюватимуть президентські дебати між віце-президенткою Камалою Гарріс та колишнім президентом США Дональдом Трампом.

Правила оприлюднила пресслужба каналу.

Новий кандидат у президенти США від демократів: що потрібно знати про Камалу ГаррісНа інфографіці – що відомо про Камалу Гарріс, яка балотується у президенти США від Демократичної партії замість Джо Байдена.

Перші особисті дебати між Трампом та Гарріс відбудуться 10 вересня. Вони триватимуть 90 хвилин з двома рекламними паузами.

Дебати пройдуть у Філадельфії у Національному конституційному центрі та не передбачають присутності глядачів.

За даними ABC News, встановлено такі правила:

  • Мікрофони будуть включені лише для того кандидата, чия черга говорити, та відключені, коли час належить іншому кандидату. Задавати питання зможуть лише модератори.

  • Модераторами виступлять ведучий і головний редактор програми World News Tonight Девід Мьюїр і ведуча програми Prime на каналі ABC News Live Лінсі Девіс.

  • Вступних заяв від Трампа та Гарріс не буде, а заключні виступи триватимуть по дві хвилини на кожного кандидата.

  • Кожному кандидату дадуть по дві хвилини для відповіді на кожне запитання з двохвилинним спростуванням та додаткова хвилина для наступних коментарів, роз'яснень чи відповіді.

  • Кандидати стоятимуть за трибунами протягом усього часу дебатів, і на сцені не буде дозволено жодного реквізиту чи заздалегідь написаних нотаток. Кожному кандидату буде надано ручку, блокнот та пляшку води.

  • Співробітники передвиборчої кампанії не зможуть взаємодіяти з кандидатами під час рекламних пауз.

Нагадаємо, раніше Трамп заявив, що погодив правила проведення дебатів з Гарріс 10 вересня. ЗМІ писали, що Камала Гарріс погодилася на умови свого опонента Дональда Трампа щодо проведення дебатів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: