У ВМС прокоментували атаку дронів на порт Новоросійська

Читать на русском
Українські військові продовжують працювати над мінімізацією присутності окупантів у чорноморській акваторії. Про це заявили у ВМС, коментуючи атаку на Новоросійськ.
Фото: detector.media

Українські військові продовжують працювати над мінімізацією присутності окупантів у чорноморській акваторії.

Про це в ефірі телеканалу FREEДОМ заявив речник ВМС ЗСУ Дмитро Плетенчук, коментуючи нічну атаку дронів на порт Новоросійська.

Чотири найбільш масштабні атаки дронів на росію: наслідкиНа інфографіці – чотири найбільш масштабні атаки безпілотників на росію і що відомо про їх наслідки.

Він не став підтверджувати причетність України до цього удару, але зазначив, що зараз Новоросійськ залишається фактично останнім форпостом Чорноморського флоту рф.

«Було б ідеально, якби вони взагалі зникли з цієї акваторії, і ми робимо все, щоб так воно і було», – додав речник.

Нагадаємо, в ніч на 5 вересня російська влада заявила про атаку морських дронів у Новоросійську. У місті лунали звуки стрілянини.

Також повідомлялося, що нещодавно дрони атакували Саратов та Енгельс, де знаходиться російський військовий аеродром. А в ніч на 14 серпня українські далекобійні дрони завдали ударів по російських військових аеродромах у Воронежі, Курську, Борисоглібську та селі Саваслейка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: