Склад боєприпасів у Воронезькій області атакували дрони СБУ – ЗМІ

Читать на русском
У ніч на 7 вересня пожежу та детонацію на складі у Воронезькій області спровокували дрони Служби безпеки України.
Getty Image

У ніч на 7 вересня пожежу та детонацію на складі у Воронезькій області спровокували дрони Служби безпеки України.

Про це повідомляють низка українських ЗМІ, зокрема РБК-Україна та Громадське, з посиланням на джерела.

Чотири найбільш масштабні атаки дронів на росію: наслідкиНа інфографіці – чотири найбільш масштабні атаки безпілотників на росію і що відомо про їх наслідки.

Безпілотники СБУ атакували великий склад з боєприпасами та технікою у населеному пункті Солдатське Воронезької області росії. Зброю звідти активно використовували окупанти під час боїв в Україні.

За даними джерела, на об’єкті зафіксовано чотири осередки потужної пожежі та безперервну детонацію боєприпасів. Тому місцева влада проводить термінову евакуацію мешканців прилеглих населених пунктів.

«СБУ продовжує системну роботу зі створення демілітаризованої зони в прилеглих до України областях рф. Військові аеродроми, склади з боєприпасами та об‘єкти інфраструктури, які працюють на війну в Україні, є законними цілями», – додало джерело.

Губернатор Воронезької області Олександр Гусєв повідомляв, що через детонацію на складі в районі оголошено режим надзвичайної ситуації.

Нагадаємо, у ніч на 5 вересня російська влада заявила про атаку морських дронів у Новоросійську. У місті лунали звуки стрілянини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: