В День розвідки кіберфахівці ГУР провели спецоперацію в рф – ЗМІ

Читать на русском
В суботу, 7 вересня, у День розвідки кіберфахівці провели спецоперацію в росії. На місцевих сайтах хакери виклали привітальну листівку.
Фото, яке розмістили на російських сайтахrbc.ua

В суботу, 7 вересня, у День розвідки кіберфахівці провели спецоперацію в росії. На місцевих сайтах хакери виклали привітальну листівку.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на джерела.

ГУР про кібератаки на структури росії: далі будеКіберспеціалісти ГУР посилили кібератаки на інфраструктуру ворога. Під ударом опинилися як військові об'єкти, і фінансовий сектор росії.

Кіберфахівці ГУР МО оригінально привітали росіян, розмістивши на багатьох російських вебресурсах листівку з привітанням ГУР.

«Ця операція кіберфахівців ГУР є продовженням серії зламів ворожих вебресурсів та серверів, виведення з ладу інформаційних та інфраструктурних систем на території рф», – додало джерело.

Нагадаємо, 24 серпня стало відомо, що українська розвідка атакувала російських провайдерів і заблокувала десятки ресурсів промислових обʼєктів рф. Раніше ж кіберфахівці ГУР Міноборони атакували деякі російські телеканали і в прайм-тайм запустили ролики про війну в Україні.

Також писали, що хакери заблокували роботу розробника ядерної зброї у росії. А у липні росіяни не могли зняти готівку через масштабну атаку спеціалістів ГУР.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: